Erasmus

Erasmus+ KA 131 / Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Kapsamında Gerçekleştirilen Yazılı Sınav Sonuçları

Erasmus+ KA 131 / Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Kapsamında Gerçekleştirilen Yazılı Sınav Sonuçları ve Sözlü Sınava Giriş Bilgileri

 

Trabzon ÜniversitesiErasmus+ KA 131 / Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği programları için yabancı dil seviye belirleme sınavının ilk aşaması olan yazılı sınav süreci tamamlanmıştır.
Yazılı sınav sonuçlarına ve sözlü sınav yerine ait bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

 

Yazılı Sınavların Değerlendirilmesinde;
 

1. Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği programları için yayınlanmış olan başvuru formunda belirtildiği üzere Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği programlarından faydalanmak için yazılı sınava girmek zorunludur. 09 Kasım 2022 tarihinde saat 17.30’da yürütülen yazılı sınava girmiş olan adayların puanları değerlendirilmiş olup sınava girmeyen adaylar için 10 Kasım 2022 tarihinde yürütülecek sözlü sınava “Yazılı Sınava Girmediği için Mülakat Sınavına Giremez” ibaresi düşülmüştür. 
 

2. Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği programları için yabancı dil seviye belirleme sınavının ilk aşaması olan yazılı sınavdan 100 puan üzerinden yapılan değerlendirmede 40 puan ve üzerinde puan alan öğrenciler mülakat sınavına girmeye hak kazanmıştır. 09 Kasım 2022 tarihinde saat 17.30’da yürütülen yazılı sınava girmiş olan ancak 40 puanın altında almış olan adaylar için 10 Kasım 2022 tarihinde yürütülecek sözlü sınava “Baraj Puanının Altında Kaldığı için Mülakat Sınavına Giremez” ibaresi düşülmüştür. 

 

3. Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği programları için yabancı dil seviye belirleme sınavının ilk aşaması olan yazılı sınavdan 100 puan üzerinden yapılan değerlendirmede 40 puan ve üzerinde puan alan adaylar için 10 Kasım 2022 tarihinde yürütülecek sözlü sınava “Mülakat Sınavına Girebilir” ibaresi düşülmüş ve sınav yeri ve saati tanımlanmıştır. 


Sözlü Sınava Giriş;

10 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan sözlü sınav için her bir adaya sınav yeri ve sınav saati yeri tanımlanmıştır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların belirtilen sınav yerinde kendisine tanımlanmış olan saat diliminde bulunması gereklidir. Lütfen sınav saatinden 15 dakika önce sınav yerinde hazır halde bulununuz.

Menüyü Kapat